Skip to main content

Foredrag – Uperfekt med vilje

De fleste mennesker vil gerne have et meningsfuldt liv, men hvordan kan det forenes med at komme i mål med sine vildeste drømme og også være en succes i sit arbejdsliv?

Foredraget tager udgangspunkt i bogen og podcasten af samme navn

Om at tage meningsfulde valg i livet, og stadig opnå sine mål

Uperfekt med vilje er en livstil og et mindset, som jeg selv har fundet på og levet efter i rigtig mange år. Det tager udgangspunkt i det, de fleste af os godt ved, nemlig at ingen, inklusive dig selv, ved præcist, hvad de laver. Alle improviserer i livet, så du kan godt trække vejret.

Det at blive rig eller succesfuld i den klassiske forstand kan ikke stå alene!

Det er okay at gå efter det man ønsker i livet 

Lasse Wiwe er i direkte opposition mod den besked, vores kultur ofte sender ud om, at man ikke er tilstrækkelig, og at man ikke bliver tilstrækkelig, før man får denne krop, køber disse ting eller får denne godkendelse.

Du har alle redskaber allerede, men du skal sætte dig selv op, lave en plan og eksekvere, men gør det bevidst og vid hvorfor du vil det. Foredraget er relevant uagtet om man er ung eller moden, hvad din profession er og hvor du står økonomisk.

Budskabet er, at det er okay at gå efter det man ønsker i livet med alt man har, og finde overskuddet til at udfordre livet, opnå sine mål og sætte sig til rådighed for det meningsfulde bevidste liv.

Skriv dig op og tag kontakt

Hvis dit firma eller organisation godt kunne bruge et andet perspektiv på  hvordan man kan opnå sine mål i livet og stadig være glad og leve sit bedste liv, så send mig en besked. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.