Skip to main content

Udviklingsforløb

Om at tage meningsfulde og bevidste valg i livet, leve fra hjertet og stadig opnå sine mål.

Hvis du føler du har mere i dig, end det du i øjeblikket præsterer, og gerne vil mere i dit privatliv, følelsesliv, spiritualitet, sind og arbejdsliv, eller blot nogen af disse, så er dette udviklingsforløb noget for dig. 

Vær uperfekt med vilje:

Jeg er her ikke for at stresse dig, eller få dig til at tro, at du skal opnå en masse ting for at være “Uperfekt med vilje” , men du skal være klar til at ligge en plan der giver mening og eksekvere på den. Jeg vil give dig nogle redskaber, som kan hjælpe dig med at finde dit formål og nå dine mål, og jeg vil guide dig til at bruge dem vedholdende.

Måske er du optimalt kørende på privatfronten men mangler det sidste i dit arbejdsliv, eller omvendt. Du mangler måske en vedholdende strategi til at holde dig selv fast i de ting der gør dig og dit liv bedre. Måske mangler du et nyt perspektiv på hvad du behøver for at komme videre.

Dette forløb er relevant uanset hvor du er ift ovenstående, men du skal ville det og være dedikeret. Hvis det lyder som noget for dig, kan du smide din info her, så kontakter jeg dig for at sætte en samtale op og afstemme forventninger, det kan ændre hele din livsbane.

Jeg tror på dig, memento Mori, Lev fra hjertet!

Kontakt mig

Udfyld formularen herunder og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev