Skip to main content

Personligt forløb med Lasse

Hvis du føler du har mere i dig, end det du i øjeblikket præsterer, og gerne vil mere i dit privatliv, følelsesliv, spiritualitet, sind og arbejdsliv, eller blot nogen af disse, så er dette udviklingsforløb noget for dig. 

Over 4 sessioner med Lasse vil du få syretestet dit liv , og beslutte dig for om du er på rette vej, og hvordan det giver mening at navigere fremadrettet.

Forløbet har altid med dig ved styrepinden, men du vil opleve helt nye muligheder opstå og forbedringer i dit måde at angribe dit liv både privat og arbejdsmæssigt.

Det handler overordnet om at:

Leve bevidst

Leve fra hjertet

Lave en plan.

Når du går fra dette forløb, har du en klar forståelse af dit liv, og hvad dit næste træk er.

Vær uperfekt med vilje:

Måske er du optimalt kørende på privatfronten men mangler det sidste i dit arbejdsliv, eller omvendt. Du mangler måske en vedholdende strategi til at holde dig selv fast i de ting der gør dig og dit liv bedre. Måske mangler du et nyt perspektiv på hvad du behøver for at komme videre.

Jeg kommer aldrig til at sige, at det er let, men det er muligt. Forandring er mulig, og det er vigtigt. Men det kræver handling. Det kræver tålmodighed. Det kræver øvelse, fejltagelse, justering og konstant gentagelse, men vigtigst af alt, det kræver en vilje til at se dig selv og dine udfordringer i øjnene uden skyld, skam eller forlegenhed, fordi den person, der er i stand til at gøre det, er “Uperfekt med vilje”.

Kontakt mig

Fortæl mig lidt om hvad du tænker, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev